Pasfoto's

Kledingreparatie & Stomerij

      de Huesmolen

4 Pasfoto’s voor € 8,-


Vanaf april 2013 hebben wij weer een nieuwe extra service toegevoegd: officiële pasfoto’s maken.


Een zoals u gewent bent van ons... tegen een zeer aantrekkelijke prijs!


Om een pasfoto te maken voor een officieel document is er een waslijst aan eisen waar deze aan moet voldoen. Dankzij de software die wij in onze studio’s gebruiken wordt elke pasfoto die we maken gecontroleerd op deze eisen en als er iets niet klopt geeft het systeem dit direct aan.


Sinds 2006 worden door de overheid strenge eisen gesteld aan een pasfoto. Bij de aanvraag van uw paspoort of identiteitskaart wordt uw pasfoto beoordeeld aan de hand van deze strenge eisen, en bij de minste afwijking bent u verplicht nieuwe pasfoto’s te laten maken.

Wij zijn toonaangevend op het gebied van pasfoto’s. Geavanceerde, biometrische functies in de software die wij gebruiken maken de foto automatisch op. Verschillende functies in de software controleren real-time de kwaliteit van de gemaakte pasfoto. Door gebruik te maken van deze software maken wij nooit meer een afgekeurde pasfoto.


Om pasfoto’s te laten maken is geen afspraak nodig. U kunt tijdens onze onze openingstijden gewoon onze winkel binnenlopen.

Ook van baby’s en kinderen maken wij een pasfoto die gegarandeerd goedgekeurd wordt.

Wij maken pasfoto’s voor alle officiële documenten zoals o.a. paspoort,bromfiets rijbewijs, rijbewijs, identiteitskaart, verblijfsdocumenten en OV-jaarkaart.

Kledingreparatie & Stomerij

          de Huesmolen

© 2013 Stomerijhuesmolen.nl

De Huesmolen 62c

1625 HZ Hoorn

Bel ons:

0229 - 218 226

E-mail:

info@stomerijhuesmolen.nl