Pasfoto's

Verleng nu online je rijbewijs bij ons!

Pasfoto's online rijbewijs verlengen voor € 18,-


Onze pasfoto’s zijn erkend door de RDW, waardoor wij de verlenging van uw rijbewijs kunnen verzorgen.


Voorwaarden om online te kunnen verlengen:

  • U woont in de gemeente waar online verlengen mogelijk is. Voor gemeente Hoorn kan dit vanaf 1 augustus. Deelnemende gemeenten.
  • U heeft een geldig paspoort, rijbewijs of identiteitskaart met een chip. Alle paspoorten en identiteitskaarten hebben een chip. Alleen rijbewijzen uitgegeven na 14 november 2014 hebben een chip.
  • U vraagt een verlenging van je rijbewijs of een categorie-uitbreiding aan.
  • U heeft een DigiD-app op uw mobiele telefoon.
  • U heeft een mobiele telefoon. Dit moet een Android smartphone versie 6.0(hoger) zijn of een iPhone 7 of hoger met iOS versie 13(hoger). Deze telefoons hebben een NFC chiplezer. De chiplezer is nodig om een identiteitscheck te kunnen uitvoeren bij het online verlengen van uw rijbewijs. 


Meer informatie over het online verlengen van uw rijbewijs vindt u op www.rdw.nl

Officiële Pasfoto's

4 Pasfoto’s voor € 12,-


Wij maken pasfoto’s voor alle officiële documenten zoals paspoort, rijbewijs, ID kaart, visum en meer.

Om pasfoto’s te laten maken is geen afspraak nodig. U kunt tijdens onze onze openingstijden gewoon onze winkel binnenlopen.

Ook van baby’s en kinderen maken wij een pasfoto die gegarandeerd goedgekeurd wordt.


Om een pasfoto te maken voor een officieel document is er een waslijst aan eisen waar deze aan moet voldoen. Dankzij de software die wij in onze studio’s gebruiken wordt elke pasfoto die we maken gecontroleerd op deze eisen en als er iets niet klopt geeft het systeem dit direct aan.

Online verlengen rijbewijs


Zo werkt het online verlengen van uw rijbewijs

Stap 01

U maakt bij ons de pasfoto voor de RDW. Vergeet niet uw huidige rijbewijs mee te nemen

Stap 02

Bij ons zet u uw handtekening (voor op uw nieuwe rijbewijs). Wij versturen uw pasfoto en handtekening beveiligd en digitaal naar de RDW. Binnen een uur krijgt u een e-mail van de RDW. Hierin staat of uw aanvraag is goedgekeurd en of u het rijbewijs online kunt verlengen.

Stap 03

Ga naar de webpagin rdw.nl/digitaalaanvragenrijbewijs.U kiest daar voor 'rijbewijs verlengen' en logt in met uw DigiD-app. Nadat u bent ingelogd regelt u binnen een paar minuten de verlenging van uw rijbewijs. U rekent meteen af met iDeal.

Stap 04

U krijgt 2 dagen na de aanvraag een e-mail van RDW dat uw nieuwe rijbewijs klaar ligt in uw gemeente.

Haal uw rijbewijs binnen 3 maanden af. Daarna kan dit niet meer. U moet dan een nieuwe aanvraag doen. Kijk op de website van de gemeente of u een afspraak moet maken voor het ophalen van uw rijbewijs. Neem uw huidige rijbewijs mee. Dat levert u in.